Professionele Schilder

Met onze expertise maken we ieder project waarbij geschilderd, behangen of gestucadoord moet worden tot een groot succes.

Professioneel Schilder aan het werkVoor een professionele schilder bent u bij Schilders & Zo aan het juiste adres. Door de grote hoeveelheid tevreden klanten heeft het bedrijf in 2015 een snelle start kunnen maken. Inmiddels is Schilders & Zo voor vele bedrijven en consumenten dé partner voor de uitvoer van schilderwerk.

Maar naast ‘standaard’ schilderwerk doet het bedrijf nog meer. Activiteiten van Schilders & Zo bevatten onder meer het onderhouden en herstellen van beschadigd schilderwerk, het aanbrengen van glasvliesbehang en aanbrengen van stucwerk.

De werkwijze van Schilders & Zo, uw professionele schilder

Wij komen graag bij u langs om een om te kijken waar wat we precies voor u kunnen doen. Zo inspecteren we voorafgaand aan het ‘project’ altijd hetgeen we moeten schilderen. Alleen op die manier beperken we de onverwachte risico’s tot een minimum.

Wat is een professionele schilder?

Er zijn veel functie-omschrijvingen van een ‘professionele schilder’. Echter, wat ons betreft zijn deze bijna allemaal overbodig. Een professionele schilder onderscheid zich immers niet door een papiertje of een functieomschrijving, maar door de wijze waarop hij of zij met zijn werk bezig is. Een professionele schilder is iemand die dagelijks met zijn vak bezig is, iedere dag probeert zijn schilderwerk nog beter te doen, met de opdrachtgever mee denkt en passie heeft voor het vak van schilder. Het is iemand die leeft voor het vak, en zijn vak echt verstaat.

Voordelen van een professionele schilder

Waarschijnlijk heeft u er wel eens over nagedacht: schilderwerk uitbesteden aan een professionele schilder.  Maar waarom zou u dat doen?

  • Het bespaart u veel tijd
  • Voorkomt oneffenheden in schilderwerk
  • Het schilderwerk heeft minder onderhoud nodig
  • Hogere kwaliteit Sigma verf, waar u zelf niet aan kunt komen

Schilderwerk aan de winkel

Heeft u een schilderklus waar u een professionele schilder voor in wilt schakelen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden, en maken geheel vrijblijvend een offerte.